Εγγραφή για δωρεάν demo

Δοκιμάστε δωρεάν και χωρίς καμία υποχρέωση τη DEMO πλατφόρμα μας για 20 μέρες. Αποκτήστε τη δυνατότητα διαπραγμάτευσης πληθώρας προϊόντων απ’ όλο τον κόσμο αποκτώντας πρόσβαση σε πραγματικού χρόνου πληροφορίες λογαριασμών, κινητικότητας τιμών των προϊόντων και εργαλείων συναλλαγών και διαχείρισης του χαρτοφυλακίου σας, σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον.

Εγγραφή Χρήστη και Εγκατάσταση PreliumTrader

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και πατήστε «Αποστολή». Μετά την επιτυχή αποστολή των στοιχείων σας θα μεταφερθείτε στην σελίδα όπου μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την πλατφόρμα PreliumTrader.

 

Εάν συνδέεστε μέσω firewall ή proxy server απευθυνθείτε στο τεχνικό τμήμα, προτού ξεκινήσετε την εγκατάσταση του προγράμματος.

Όνομα Χρήστη (User ID) και Κωδικός Πρόσβασης (Password)

Το Όνομα Χρήστη και ο Κωδικός Πρόσβασής σας, θα αποσταλούν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που εσείς θα μας υποδείξετε. Χρησιμοποιήστε το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό Πρόσβασης για να εισέλθετε στην πλατφόρμα PreliumTrader.

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλούμε επικοινωνήστε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο +30 210 367 7085.

 

Για τεχνικά θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο +30 210 367 7063.

 

Φόρμα εγγραφής

Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε μόνο λατινικούς χαρακτήρες.
*Ο κωδικός πρόσβασης πρέπει να έχει μήκος τουλάχιστον έξι χαρακτήρες και να περιλαμβάνει αριθμούς και γράμματα.

Παρακαλούμε κάντε κλικ για την είσοδο στην εφαρμογή ZTrade™


Για την λήψη του Android app Prelium on line κάντε click εδώ.

Παρακαλούμε κάντε κλικ για την είσοδο σας στο
Web PreliumTrader


Για την λήψη της πλατφόρμας, κάντε click εδώ.


Για την είσοδο σας στο Mobile PreliumTrader κάντε click εδώ.


Περισσότερες πληροφορίες για το Prelium (LF) Total Return Fund