Ξεκινήστε Σεμινάρια τώρα!

Συναλλαγές Παραγώγων

Το Τμήμα Ελληνικών Παράγωγων Προϊόντων της Prelium Χρηματιστηριακής ΑΕΠΕΥ σας φέρνει πιο κοντά σε μια σύγχρονη μορφή επενδύσεων, τα Παράγωγα Προϊόντα. Με την φερεγγυότητα της ΕΤ.ΕΚ (Εταιρεία Εκκαθάρισης Συναλλαγών Χρηματιστηρίου Αθηνών Α.Ε.) και του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπου διασφαλίζουν την ορθή λειτουργία και την εφαρμογή των κανονισμών στην αγορά αυτή, η Prelium Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ ως Mέλος Διαπραγμάτευσης της Αγοράς Παραγώγων εξυπηρετεί τις ανάγκες των επενδυτών για αντιστάθμιση και κερδοσκοπία στην άνοδο και πτώση των Παράγωγων Προϊόντων.

Επωφεληθείτε την μόχλευση των προϊόντων αυτών και κινηθείτε με μεγαλύτερη ευελιξία στην Ελληνική Αγορά. Γνωρίστε τα προϊόντα που διαπραγματεύονται με την μορφή παραγώγων και επωφεληθείτε από την άνοδο αλλά και την πτώση του FTASE25 και των μετοχών ΑΛΦΑ, ΜΠΕΛΑ, ΒΙΟΧΑΛΚΟ, EEE, ΕΛΠΕ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ETE, ΕΥΠΡΟ, ΕΥΡΟΒ, EXAE, ΕΥΔΑΠ, ΦΡΙΓΚΟ, ΓΕΚΤΕΡΝΑ, ΦΦΓΚΡΠ, ΟΤΕ, ΙΝΛΟΤ, METK, ΜΙΓ, MOH, MΥΤΙΛ, OΠΑΠ, ΟΛΠ, ΔΕΗ, ΣΙΔΕ, ΣΟΛΚ, TENEΡΓ, TITK, ΠΕΙΡ. Έχοντας ή μη χαρτοφυλάκιο στην Αγορά Αξιών, ένα στέλεχος της Prelium Χρηματιστηριακής ΑΕΠΕΥ μπορεί να σας καθοδηγήσει στα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα παράγωγα προϊόντα αναλύοντας τα υπέρ και τα κατά της μόχλευσης καθώς και της εκμετάλλευσης των πτωτικών κινήσεων της αγοράς, είτε κερδοσκοπικά είτε για την προστασία του υφιστάμενου χαρτοφυλακίου σας. Επιπλέον, χρησιμοποιήστε ως εγγύηση τυχόν χαρτοφυλάκιο στο Χρηματιστήριο Αξιών για τις συναλλαγές σας σε παράγωγα προϊόντα. Μάθετε πως μπορείτε να δεσμεύετε και να αποδεσμεύετε μετοχές και πώς θα επωφεληθείτε από την παροχή margin στην Αγορά των Παραγώγων.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας και μάθετε περισσότερα για τα παράγωγα προϊόντα και για τα μοναδικά σεμινάρια που πραγματοποιεί η Prelium Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥαποκλειστικά για τους πελάτες της.

Παρακαλούμε κάντε κλικ για την είσοδο στην εφαρμογή ZTrade™


Για την λήψη του Android app Prelium on line κάντε click εδώ.

Παρακαλούμε κάντε κλικ για την είσοδο σας στο
Web PreliumTrader


Για την λήψη της πλατφόρμας, κάντε click εδώ.


Για την είσοδο σας στο Mobile PreliumTrader κάντε click εδώ.


Περισσότερες πληροφορίες για το Prelium (LF) Total Return Fund